logo
DAS TRIEST   WIEDNER HAUPTSTRASSE 12   A-1040   WIEN   T +43 1 589 18-0
hotel

Neben 72 Zimmer und großzügigen Suiten bietet DAS TRIEST auch State-of-the-Art Bankett- und Meeting-Räume.

Im italophilen Hauben-Restaurant COLLIO serviert das Triest-Team kulinarische Highlights unter der Leitung von Michael Seiwald und Küchenchef Josef Neuherz.
Eine Besonderheit ist sicherlich der mediterran begrünte Innenhof, eine Oase der Ruhe, wo im Sommer u.a. gegrillte Köstlichkeiten geboten werden.
Nachtschwärmer treffen sich in der extravaganten SILVER BAR.

In addition to its 72 rooms and generously appointed suites, the hotel DAS TRIEST also offers state-of-the-art banquet and meeting rooms.

The Triest's italophile awarded restaurant COLLIO, run by Michael Seiwald and chef de cuisine, Josef Neuherz, offers culinary highlights throughout the year and grilled specialities in the summertime in the mediterranean garden located in the hotel's incredibly quiet inner courtyard.
Nightowls meet to quench their collective thirst in the extravagant SILVER BAR.